Selasa, 30 November 2010

Gambar Wanita Yang Boleh Berubah!

Perhatikan gambar wanita dibawah... Perhatikan Betul-betul...


Nampak tak? Kalau tak nampak meh nak zoom sikit lagi...



Tak nampak lagi? Ok nih last zoom... Tengok betul-betul tau...

-

-

-

-

-

-

-


Wanita itu bertukar menjadi pakcik tua! Hahaha kena-kena...

Kantoi Hollywood

Antara babak-babak kantoi filem dan kartun...





Isnin, 29 November 2010

Ahad, 28 November 2010

Ciri-ciri Blogger sejati


Dari hasil soalselidik mengenai tanda-tanda seseorang itu merupakan blogger sejati ialah:

1. Mas kawin yang anda minta di hari pernikahan adalah seperangkat komputer dan modem. Tunai !
2. Loceng di rumah anda tercatat "Click Here to continue"
3. Pintu bilik mandi anda tercatat "This site contains Adult Material, please verify your age"
4. Anda menanyakan apakah ada email baru untuk anda kepada Posmen yang datang.
5. Mimpi anda selalu berawal dengan http://www.
6. Anda menggunakan search engine untuk mencari anak anda yang sudah tiga hari tidak pulang ke rumah.
7. "Unable to locate your server !," kata anda ketika menerima salah panggilan.
8. Anak-anak anda diberi nama Salim.gov agar kelak dia jadi Pegawai Daerah; Noraini.org agar kelak jadi wanita aktif; dan Harun.edu agar kelak dia jadi mahasiswa sejati.
9. Suara dengkuran anda mirip dengan bunyi Handshake modem.
10. Anda susah menggerakan jari anda kerana anda sudah online selama 36 jam.
11. Anda menonton filem "The Net" .... 63 kali.
12. Ketika kereta anda menyondol kereta lain di simpang jalan, yang pertama anda cari adalah butang "UNDO".
13. Isteri anda meletakan rambut palsu di atas monitor anda untuk mengingatkan anda seperti apa ia kelihatan.
14. Anda memberi nama anak anda Eudora, Netscape dan Mirc. Dan kalau anda lebih demokratik anda akan memberi nama anak anda Linux.
15. Anda memperkenalkan diri sebagai : youremail@yourdomain.com
16. Anda membuat tatoo di badan anda yang berbunyi "This body best viewed with Internet Explorer 5.5 or higher."
17. Anda akan mengakses http://www.xxx.com bila tengah bosan dengan pasangan anda.
18. Anda meninggalkan kaunter tiket kereta api dengan berkata "request time out !!!"
19. Ketika hidup anda mengalami kekecewaan, anda akan berasa sangat menyesal mengapa tubuh anda tidak dilengkapi dengan butang Ctrl-Alt-Del.
20. Anda yang membaca blog ini sampai habis.

Malam Pertama


Suasana masih riuh di luar. Sanak saudara semuanya berkampung disini.Gelak ketawa, gurau senda jelas kedengaran. Aku memimpin isteriku ke dalam bilik pengantin. Suara-suara sumbang terlalu banyak yang menegurku.

"Hai, malam masih muda, dah nak masuk tidur?" sapa Pak Ucu.

"Orang muda bang Aji, biarlah. Air dah penuh kat kepala tu." sahut Pak Tam disambut hilai ketawa sanak saudara yang lain. Meriah sungguh keadaan diluar walau jam sudah menunjukkan pukul 11.00 malam.

Hadiah yang masih belum dibuka ku susun ke tepi. Lampu ku tutup. Merebah diri ke katil pengantin, aku menoleh ke arah isteriku.

"Kita tidur dulu lah yer. Ramai sangat orang kat luar tu." Isteriku Hanya mengangguk tanda setuju.

Entah pukul berapa sekarang, aku pun tidak tahu. Keadaan di luar gelap gelita dan senyap sunyi. Tanda sanak saudaraku telah pulang dan keluargaku telah tidur.

Jari jemariku lembut membelai rambutnya. Ku selak rambut ikal yang Menutupi telinganya lalu membisikkan "Assalammualaikum!" ke telinganya untuk Menguji isteriku.

"Wa alaikummussalam." Rupanya isteriku masih belum tidur. Ku kucup pipi halusnya. Ku kucup dahinya yang mulus. Semerbak harumnya menusuk deria bauku. Akanku tunaikan tanggungjawabku sebagai suami malam ini. Jari-jemari ini terus membelai tubuhnya. Perasaanku tidak dapat dikawal lagi, namun...

"Kringggggg...."

"Tik..tik..tik..tik..."

"Kring.. kring..kring.."

Bunyi-bunyi jam loceng entah dari mana memenuhi ruang bilikku. Terkejut dengan segala macam bunyi yang ada, aku membuka lampu. Serentak itu, terang benderang seluruh rumahku. Bunyi-bunyi ini telah berjaya membangunkan semua orang di rumahku.

Aku mencari-cari punca bunyi-bunyi itu. Mataku terarah ke sekotak hadiah yang masih terbalut rapi. Aku buka dengan pantas dan di dalamnya terdapat 5 buah jam loceng. Juga sekeping kad berbunyi... Selamat Pengantin Baru,

Jangan gopoh-gopoh. Baru Pukul 2 pagi. Jangan maree.. kami potong stim.

Dalam hatiku.. cilaka punya kengkawan. Potong stim betullah!!!

TAMAT

Lesson learn nye kat sini ...... buka leerRRRR hadiah tuu duluu>>> hihihee

Sabtu, 27 November 2010

Gambar Kemalangan Pelik - Bhg2

10. Ayah! Saya dah balik!


11. Tepi le aku nak korek kat sini!


12. Aku dapat dulu parking nih!


13. Jangan ngaku ni keta aku...


14. Sekarang aku percaya lori ni lagi kuat dari keta aku!


15. Wargh!!! Makan budak!


16. Hah... Aku dah nampak dah kucing aku yang hilang tu!


17. Asyik memancing ke buat-buat tak nampak?


18. Kalau aku sorok keta sini, tentu yang tarik keta tu tak jumpa


19. Ada ruang lagi nih... Kasi rapat lagi le abang bas!

Warna Melambangkan Cinta

"Ani : "Mengapa engkau menulis surat dengan kertas berwarna Hijau Muda?"

Ena : "Surat warna Hijau Muda itu bererti "Aku Cinta Padamu"

Ani : "Kalau kertas itu bewarna Biru Muda apa ertinya?"

Ena : "itu melambangkan Suasana Pilu"

Ani : "Kalau kertasnya berwarna Merah?"

Ena : "Asmara Yang Membara"

Ani : "Kalau kertasnya warna Putih?"

Ena: "Suci, Bersih dan Jujur "

Ani : "Kalau kertasnya Kuning?"

Ena: "Melambangkan Hati Yang Gersang"

Ani : "Kalau Merah Jambu?"

Ena: "Sedang Jatuh Cinta"

Ani : "Kalau kelabu?"

Ena : "Melambangkan Hati Yang Sedang sedih"

Ani : "Kalau kertasnya Hitam?"

Ena : "Itu namanya kertas karbon.. bodoh! "

Tak Romantik Langsung

Pada suatu pagi, bertanya si isteri pada si suami:

Isteri : Abang tengok jiran kita yg baru pindah tu?

Suami : Kenapa?

Isteri : Tiap pagi sebelum pergi kerja, suami dia akan cium isterinya. Bila pulang kerja, dia akan berikan isterinya sekuntum bunga mawar. Loving betullah mereka. Kenapa abang tak buat macam tu?

Suami : Nak mampus... Mana abang kenal isteri dia?"

Gambar Kemalangan Pelik - Bhg1

1. Lalalala



2. Ingat ke boleh berenang keta nih


3. Gua nak isi minyak!


4. Tanam sekali tuan kereta dengan kereta dia


5. Nak pegi car wash takde duit


6. Pindah tinggal dalam tasik la. Baru sunyi sikit...


7. Aku nak tiru orang jahat tu buat drift tadi


8. Kan dah cakap tadi tak lepas. Degil!


9. Nape ko jual sayur kat tempat aku nak landing?

Bersambung...

Jumaat, 26 November 2010

Tattoo Untuk Yang Banyak Masa Lapang


Lukis padam... Lukis padam...
Betul-betul banyak masa lapang...

Gambar Lucah!!! Wanita Memegang Alat Kelamin Lelaki

-

-

-

-

-

-


Melampau lucah gambar nih...

Malam Pertama Malam Terindah


Sang suami yang baru menikah merasa hairan melihat tingkah laku istrinya, yang pada malam pertama membuka jendela dan menatap ke langit melihat bintang-bintang.

Dengan jengkel suaminya berkata...
"Ada apa gerangan kau menatap langit di malam pertama kita ini?" Jawab sang istri,
"Menurut ibu saya, malam ini akan menjadi malam terindah selama hidup saya. Jadi saya tak akan melewatkan sedetik pun keindahan malam ini, aku akan menatapnya sampai pagi."

Buah Dada Diraba

-

-

-

-






Hahaha ntah hape-hape la mat salleh nih. Tak senonoh betul

Keputusan Peperiksaan

Suatu hari Ismaon dipanggil oleh emaknya.

Emak: Ismaon! Mari sini!


Ismaon: Ya, mak! Kenapa?


Emak: Apa nak jadi dengan engkau ni? Keputusan peperiksaan engkau makin lama makin teruk!


Ismaon: Eh, apa mak cakap ni? Buku laporan saya belum dapat lagi. Esok baru cikgu beri.


Emak: Mak tau, tapi kena marah dulu sebab esok mak engan abah engkau nak ikut rombongan pergi Kelantan.

Khamis, 25 November 2010

Apa Yang Perlu Dilakukan Jika Pesanan Makanan Lambat Sampai?


Betul jugak yea. Lain Kali boleh la cuba buat macam ni...

Kek Ulang Tahun


Seorang doktor memesan sebuah kek ulang tahun untuk isterinya.

"Apa tulisan yang boleh saya tulis di kek ulang tahun ini, encik?" tanya tukang kek

"Mmmm, tulis saja "Kamu tidak bertambah tua" di bahagian atas, dan
"Kamu cuma bertambah cantik" di bahagian bawah......"

Dan ketika kek ulang tahun itu tiba di depan isteri dan tetamu - tetamu undangan lainnya, doktor tiba-tiba pengsan setelah membaca tulisan yang
tertera di kek itu:

"KAMU TIDAK BERTAMBAH TUA DI BAHAGIAN ATAS. KAMU CUMA
BERTAMBAH CANTIK DI BAHAGIAN BAWAH."

Mencari Jalan Pulang


"Jauh lagi perjalanan kita nih"

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala