Isnin, 17 Oktober 2011

Pelagak Ngeri Wanita Di India

Hebat! Selamat datang ke funfair Ramlila yang kini berada di New Delhi. Didalam funfair ini terdapat sebuah attraction yang dipanggil "Perigi Maut". Uniknya perigi maut ini ialah kebanyakkan pelagak ngerinya adalah terdiri dari kaum hawa. Di sebuah negara dimana bidang sebegini didominasi kaum lelaki, troupe pelagak ngeri ini sememangnya unik.




- Sumber

Sabtu, 8 Oktober 2011

Cara Mudah Mengajar ABC Kepada Budak-Budak Zaman Sekarang

Rasanya beginilah cara paling sesuai mengajar budak-budak mengenali A B C untuk zaman sekarang ni. Nak buat macam mana, dah memang anak-anak kita sekarang semakin advance dalam hal-hal begini.
hehehe

Boleh la cuba apply untuk anak-anak anda supaya mereka lebih cepat terdedah kepada teknologi.. Huhuhu

- cariGold

Gambar Lelaki Dengan 100 Helai Seluar Dalam


Wah, macam-macam cara digunakan orang untuk mencari namakan... Gambar-gambar di bawah ini menunjukkan yang seorang lelaki cuba memakai 100 helai seluar dalam pada dirinya.

Boleh ke? nak tau boleh ke tidak, layan gambar-gambar kat bawah ni-

Guna Tuala Wanita Tutup Nombar Plat Kereta?


Lorh! macam mana boleh terfikir idea sebegini untuk mengelak dari disaman akibat memandu laju? wanita sangat hebat! hahaha

Cuba baca laporan berita di bawah ini untuk mengetahui kisah sebenar :-p

Seorang pemandu dikesan memandu laju di sebuah lebuh raya China oleh polis melalui kamera pengawasan pada hari Rabu lalu.

Rabu, 5 Oktober 2011

Gubahan Seni Origami Dari Tuala

Siapa yang tak tahu apa itu origami, silalah tanya pada encik Google ye. Origami ni berasal daripada Negara Jepun di mana mereka melakukan gubahan bermacam-macam bentuk daripada sekeping kertas.

Di bawah ini saya terjumpa pula beberapa keping gambar yang menunjukkan seni gubahan tuala menjadi bermacam-macam bentuk. Jom layanzzzzzzzzz.....

Selasa, 4 Oktober 2011

Beza Lelaki & Wanita Apabila Melakukan Kesalahan Dalam Perhubungan





Apakah perbezaan yang anda selalu lihat dalam sesuatu perhubungan, jika teman lelaki anda lakukan kesalahan atau teman wanita anda yang melakukan kesalahan?


Jom tengok jawapannya di bawah-

Isnin, 3 Oktober 2011

Aktiviti Masa Lapang Lalat





Anda ingat lalat sentiasa bz ke terbang ke sana ke mari? Sebenarnya lalat juga ada masa lapangnya. Ada waktu riadah bersama teman-teman dan keluarga yang tercinta.


Tak percaya? cer tengok gambar-gambar aktiviti lalat di masa lapang ini :)

Sabtu, 1 Oktober 2011

Mengapa Kanak-kanak Perlu Pengawasan Ibu Bapa?


Alahai budak-budak, gelagat dan telatah mereka memang sangat mencuit hati. Sebab tu lah rasanya Tuhan ciptakan wajah mereka ini sejuk mata memandang. Tujuannya ialah supaya kita tidak sampai hati nak marah jika anak-anak kita jika mereka lakukan sesuatu kesalahan... keh keh keh

Tapi yang sebetulnya hati dan fikiran mereka putih bersih dan mereka tidak tahu apa-apa. Sebab itulah ibu bapa perlu mengawasi anak-anak mereka. Jika tidak akan jadi seperti gambar-gambar di bawah ini-

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala