Khamis, 17 Mac 2011

Pemandu Bodoh

Datuk K dan Datuk M duduk di lobi hotel sambil mengutuk pemandu masing-masing.

"You tau," kata Datuk K, "driver I tu bodoh betul! cuba you tengok ni."

Terus Datuk K panggil pemandunya yang sedang duduk berbual dengan pemandunya Datuk M di luar hotel. Apa lagi, mencicit lelaki itu mendapatkan Datuk K.

"Dol," kata Datuk K, "ini duit 10 ringgit, pergi kedai kereta. Belikan saya Mercedes mata belalang, dua"

"Baik Datuk! sekarang juga saya pergi." Macam lipas kudung Dol berlari ke kedai kereta setengah kilometer dari situ.

KAH! KAH! KAH!

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala