Rabu, 29 Ogos 2012

Perh! Doktor Putuskan Kemaluan Remaja Ketika Khatan


Seorang remaja mengalai kecederaan selepas alat kelamin nya terputus ketika dikhatankan. Kejadian berlaku ketika majlis khatan beramai-ramai yang diadakan didaerah Padang, Sumatera Barat.

Remaja tersebut yang dikemali sebagai Irfan kini dirawat di Rumah Sakit Umum Muhammad Djamil, Padang. Hasil pemantauan berterusan pasukan SCTV, dikhabarkan keadaan remaja tersebut semakin memburuk.

Yoskani dan Herlina iaitu ibubapa kepada remaja tersebut berkata, mereka agak gusar dengan situasi yang dihadapi anak mereka. Kemaluan anak sulungkya itu juga kini hanya tinggal paras pangkal dan terpaksa ditanam tiub di lubang zakar untuk membuang air kecil. 

Berikutan kejadian itu, mereka telah membuat laporan polis. Mengikut laporan, irfan disunatkan oleh doktor pelatih dari Fakulti Kedoktoran sebuah Universiti di di Padang.-detik.com.

- Sumber

Isnin, 27 Ogos 2012

Ibu Bunuh, Kerat & Makan Dua Anaknya!!!

CHIANG MAI – Seorang wanita di daerah Mae Ai didakwa membunuh dan mengerat tubuh dua anaknya semasa suaminya tiada di rumah.

Kelmarin, polis memaklumkan mereka menerima laporan berhubung perbuatan kejam yang sanggup dilakukan oleh seorang ibu terhadap dua anak lelakinya berumur setahun dan lima tahun itu pada minggu lalu.


Menurut jurucakap pihak berkuasa, mereka turut menemui beberapa anggota tubuh dipercayai milik kedua anaknya berhampiran suspek yang sedang nyenyak tidur di rumahnya.

“Wanita itu tidak memberi kerjasama semasa disoal siasat polis. Hasil siasatan terhadap latar belakang suspek menunjukkan dia pernah dirawat kerana mengalami masalah mental pada 2007.

Pihak hospital juga mengesahkan semasa insiden itu, suspek mungkin mengalami halusinasi,” jelas jurucakap polis tersebut lagi.

Sementara itu, suami kepada wanita itu menyatakan isterinya berhenti mengambil ubat sejak dua bulan lalu.

Dalam satu kenyataan, pihak berkuasa juga menolak khabar angin tersebar di dalam laman media sosial yang mendakwa wanita itu memakan anaknya sendiri kerana tiada bukti menunjukkan dia melakukan perbuatan tersebut.

Suspek kini dihantar ke Hospital Suan Prung untuk mendapatkan rawatan.

- Sinar

Gambar Suasana Pertandingan Makan Embrio Itik Di Amerika

NEW YORK - Satu pertandingan memakan telur mengandungi embrio anak itik yang sempurna kali pertama diadakan di Amerika Syarikat (AS) kelmarin


Dikenali sebagai balut, telur berkenaan merupakan antara makanan menjijikkan di dunia.

Acara ekstrem tersebut dianjurkan oleh restoran Maharlika yang menjual masakan Filipina di sini.

"Telur ini direbus dan dihidangkan bersama secubit garam dan cuka tebu,

"Apabila kulit telur dipecahkan, anda mula dengan meminum cairan di dalamnya sebelum memakan janin anak itik. Jika anda bertuah, anda akan menemui embrio itik yang mempunyai sedikit bulu dan paruh kecil," kata pemilik bersama restoran berkenaan, Miguel Trinidad.

"Telur ini merupakan sumber protein yang hebat dan dapat menguatkan tenaga batin anda," tambahya.

Menampilkan 10 peserta, pertandingan sulung itu dimenangi oleh seorang lelaki, Wayne Algenio.

Dia memakan sebanyak 18 telur embrio dalam tempoh lima minit.

Algenio yang memenangi tali pinggang hitam bersadur emas berjanji akan mempertahankan kejuaraannya pada tahun depan. - Agensi

Ahad, 26 Ogos 2012

Hukum merenjis Beras Ke Atas Pelamin Pengantin

Adat merenjis telah lama diamalkan dalam budaya perkahwinan orang-orang melayu kita. Tapi tahukah anda apakah hukum jika kita merenjis kepada pengantin lelaki dan wanita?

Adakah ia dibolehkan atau sebaliknya dalam agam Islam?

Jika nak tahu jawapannya, sila scroll kebawah...

-

-

-

-

-

-

-

-

 Maksudnya tak boleh la tu. Hehehe

Sabtu, 25 Ogos 2012

Tutorial Muka Troll Di Facebook


 Nak buat muka troll bermacam-macam ketika chat di facebook dengan kawan? Simple saja itu. copy dan paste balik code-code ini di ruangan chat.

Copy je yang mana suka. Tak kena bayar :P

Troll face: [[171108522930776]]
ARE YOU FUCKING KIDDING ME: [[143220739082110]]
Not bad Obama: [[169919399735055]]
Me Gusta: [[211782832186415]]
Mother of God: [[142670085793927]]
Cereal Guy: [[170815706323196]]
LOL Face: [[168456309878025]]
NO Guy: [[167359756658519]]
Yao Ming: [[218595638164996]]
Derp: [[224812970902314]]
Derpina: [[192644604154319]]
Forever Alone: [[177903015598419]]
Not Bad: [[NotBaad]]
Fuck yeah: [[105387672833401]]
Challenge accepted: [[100002727365206]]
Okay face: [[100002752520227]]
Dumb bitch: [[218595638164996]]
Poker face: [[129627277060203]]
Okay face: [[224812970902314]]
Socially awkward penguin: [[98438140742]]
Rage face: [[FUUUOFFICIAL]]
Lamp: [[100001256102462]]
No: [[167359756658519]]
MOG: [[142670085793927]]
Feel like a sir: [[168040846586189]]
Forever alone christmas: [[125038607580286]]

- sumber

Gambar Lelaki Curang

Cis! Lelaki ini curang! sangat-sangat tidak setia pada yang satu. tergamak dia menduakan setelah sebelum ini dia sering berpura-pura seperti menyayangi dengan sepenuh hati.

Tak ku sangka disebalik rupamu yang sentiasa ceria itu, rupanya wujud perasaan ingin menduakan cinta hati mu...

Korang tengok la gambar lelaki curang ini di bawah...

Ronald menduakan McDonald dengan senyap-senyap pergi beli Burger King!

Curangkan dia?

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala