Rabu, 29 Ogos 2012

Perh! Doktor Putuskan Kemaluan Remaja Ketika Khatan


Seorang remaja mengalai kecederaan selepas alat kelamin nya terputus ketika dikhatankan. Kejadian berlaku ketika majlis khatan beramai-ramai yang diadakan didaerah Padang, Sumatera Barat.

Remaja tersebut yang dikemali sebagai Irfan kini dirawat di Rumah Sakit Umum Muhammad Djamil, Padang. Hasil pemantauan berterusan pasukan SCTV, dikhabarkan keadaan remaja tersebut semakin memburuk.

Yoskani dan Herlina iaitu ibubapa kepada remaja tersebut berkata, mereka agak gusar dengan situasi yang dihadapi anak mereka. Kemaluan anak sulungkya itu juga kini hanya tinggal paras pangkal dan terpaksa ditanam tiub di lubang zakar untuk membuang air kecil. 

Berikutan kejadian itu, mereka telah membuat laporan polis. Mengikut laporan, irfan disunatkan oleh doktor pelatih dari Fakulti Kedoktoran sebuah Universiti di di Padang.-detik.com.

- Sumber

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala