Jumaat, 24 Jun 2011

Foto Kelakar Gambar Aksi Pemain Bola Sepak

Kemeriahan bola sepak Malaysia kembali dirasai oleh segenap lapisan peminat bola tempatan. Kemenangan Malaysia pada kempen piala AFF Suzuki masih terus dirasai hingga kini. Malah kejayaan skuad Malaysia Olimpik Malaysia untuk melangkah ke peringkat ketiga, semakin menyemarakan kegilaan peminat bola tempatan.

Dalam keadaan kegembiraan kita rakyat Malaysia menyaksikan kebangkitan kembali arena bola sepak kita, apa kata kita berehat sambil melihat foto-foto aksi lucu di padang ini. Kelakar juga pemain-pemain bola ni. Selain berbakat dalam main bola. Berbakat juga buat lawak... Hee...





Gangguan seksual!

"Cuit sikit!"...

Dunia tanpa graviti!

Nyorok sini pun best jugak ni!

Ada bola juga dalam seluar budak nih! Hee

Hikmat berdiri dengan kepala!

Malukan dia, malukan dia... hahaha

aik, main pegang-pegang pulak!

Sekiranya anda tidak mahu terlepas sebarang perkongsian lawak dari blog berdekah, sila isikan email anda pada bahagian atas kanan blog ini. Segala lawak-lawak baru akan terus diberitahu kepada anda :)

8 ulasan:

  1. redha giler laki baju biru dalam gambar no2 tu..kakakkaka

    saya membalas kunjungan anda!

    BalasPadam
  2. @cik_sna
    dia angkat bahu smbil cakap
    "apa pun x boleh!!" hahaha

    BalasPadam
  3. errr.. keterlaluan gay di situuu ngeee~

    BalasPadam
  4. @Rain
    itulah caranya mereka menunjukan cara mereka beramah mesra...huhuhu

    BalasPadam
  5. pembetulan - ramas mesra hahah (sori, over lak)

    BalasPadam

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto Saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala