Ahad, 14 Ogos 2011

Lawak Si Kecil Johan | Skandal

Suatu hari sedang Johan bermain-main di taman permainan berhampiran rumahnya, dia terlihat kereta ayahnya dipandu ke arah hutan berhampiran dengan rumahnya. Akibat terdetik perasaan ingin tahu, Johan terus menuju ke arah dimana dia melihat kereta ayahnya sebentar tadi.

Tiba disana dia melihat ayahnya sedang bermesra dengan seorang wanita yang juga jiranya. Teruja dengan apa yang dilihatnya, Johan cepat-cepat berlari ke rumah untuk memberi tahu kepada ibunya.

"Ibu! Ibu! tadi Johan nampak ayah pandu kereta ke arah hutan sana dengan makcik Jenab. Mereka bermesra-mesra selepas itu ayah menurunkan tempat duduk makcik Jenab dan ......"


"Cukup Johan! kamu simpan cerita kamu itu hingga tiba makan malam. Ibu nak tengok macam mana reaksi wajah ayah kamu apabila mendengar cerita kamu itu"

Tiba masa makan malam, si ibu meminta supaya Johan menceritakan apa yang dilihatnya siang tadi. Johan bercerita sama seperti yang diceritakan kepada ibunya sebelum ini hinggalah...

"Ayah dan Makcik Jenab bermesra-mesra selepas itu ayah menurunkan tempat duduk makcik Jenab dan ayah lakukan perkara yang sama macam ibu buat dengan pakcik Husin ketika ayah tiada di rumah dulu!"

3 ulasan:

  1. hoh?! mmg pinang dibelah dua.. sama padan ;D

    BalasPadam
  2. suami isteri sme je..
    2x5 hahaha

    BalasPadam

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala