Khamis, 15 September 2011

Lawak Malam Pertama | Pengantin Di Malam Pertama

Gambar Hiasan Hasil Carian Google. Pasangan Berkahwin Bogel

Sepasang pengantin baru, baru sahaja selesai majlis persandingan mereka. Lumrah kepada mana-mana pasangan yang baru berumah tangga, malam pertama adalah malam yang mendebarkan dan dinantikan oleh kedua-dua pasangan.

Ketika masuk sahaja ke kamar pengantin untuk melalui detik malam pertama, si suami telah memulakan peranannya yang pertama ke pada si isteri. Dan sebelum mereka berlayar dengan lebih jauh, si suami telah menggunakan 'kondom' bagi merancang rumah tangga mereka. Si isteri hanya melihat tanpa bertanya apa-apa.


Keesokkan paginya, ibu kepada si isteri bertanyakan bagaimanakah malam pertama anak perempuannya itu. Dengan selambanya si isteri menjawab...

"Memang baru lagi mak. 'Barang' abang tu, balutan plastik pun masih belum di buka"!.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala