Selasa, 29 November 2011

Kahwini Anjing Betina Untuk Tebus Dosa

Seorang lelaki di India mengahwini seekor anjing betina dalam sebuah upacara Hindu untuk menebus dosanya membaling 2 ekor anjing dengan batu sehingga mati. P. Selvakumar mengahwini anjing yang dipakai sari dan dipilih oleh ahli keluarganya senditi. Anjing betina itu dimandikan sebelum upacara berlansung pada hari Ahad di kuil Hindu di Tamil Nadu.


Selvakumar,33 memberitahu pemberita bahawa dia sengsara selepas membaling dua ekor anjing sehingga mati dan kemudiannya menggantungnya pada sebatang pokok 15 tahun yang lalu.

"Selepas kejadian itu kaki dan tangan saya lumpuh dan saya kehilangan deria pendengaran pada sebelah telinga," katanya. Untuk menghapuskan sumpah yang dianggap menimpa dirinya, dia merelakan diri untuk berkahwin dengan seekor anjing.

- Sumber

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala