Selasa, 14 Disember 2010

Kantoi Skandal

Julie mengamuk selepas terjumpa sekeping kertas dalam poket seluar suaminya, Chong. Dia mencapai kuali dan meluru ke arah suaminya itu yang baru bangun tidur.

"Abang! Beritau saya siapa Nancy? Cakap bang, cakaappp!!!" Jerit Julie sambil mengunjukkan kertas tersebut yang tertulis perkataan NANCY.

"Nancy tu nama kuda" Jawab Chong. "Awak kan tau, petang semalam saya pergi tengok lumba kuda. Saya bertaruh kuda yang bernama Nancy".

Ooo


Julie minta maaf pada suaminya, tidak jadi ketuk kepala suaminya dengan kuali. Tapi esoknya sekali lagi Julie meluru ke arah suaminya. KLENGKANG! KLENGKONG! Dia mengetuk kepala Chong dengan kuali.

"Apa hal awak ni tak pasal-pasal ketuk kepala saya?" Tanya Chong.

"Tu... Kuda awak telefon!" Jerit Julie.

1 ulasan:

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala