Isnin, 13 Disember 2010

Mabuk

Dua orang sahabat pergi menembak burung. Seorang minum kopi panas, seorang lagi minum todi. Tiba-tiba seekor burung punai melintas di udara. Yang meminum kopi tadi terus menembak... DAAAM!!! Tapi tak kena. DDAAAMM!!! Tak kena juga.

Sahabat yang sedang mabuk todi itu bangun terhuyung-hayang, mengacungkan senapangnya, dan... DAAMMM!!! Kena...! Burung punai itu jatuh ke tanah!

Lelaki yang minum air kopi panas itu terkejut. Lalu dia bertanya, "Wah! Hebat engkau. Tengah mabuk pun boleh tembak burung!"

Jawab kawan yang mabuk itu, "Alah, hiqq... Tujuh lapan ekor sekali terbang, hiqq... hiqq.. Takkan sekor pun tak kena beb... hiqq..."

2 ulasan:

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala