Sabtu, 25 Jun 2011

Himpunan Gambar Menarik


Bagaimana dengan perjalanan hari anda? Ada orang yang betul-betul menikmati kehidupannya dengan penuh kesyukuran dan seronok (macam kambing kat atas). Ada juga orang yang sentiasa menyoal tentang perjalanan hidupnya yang tidak begitu bernasig baik seperti insan lain.

Apa jua yang berlaku dalam hidup kita, itu semua sebenarnya telah ditentukan oleh yang Maha Pencipta. Untuk orang Islam, jangan dipersoalkan segala musibah yang menimpa kita. Takut lain pula jadinya nanti.

Jadi untuk menghilangkan duka dalam diri anda, mari kita layan gambar-gambar menarik di bawah ini. Hadapi dengan senyuman hari anda! :)

Sekiranya anda tidak mahu terlepas sebarang perkongsian lawak dari blog berdekah, sila isikan email anda pada bahagian atas kanan blog ini. Segala lawak-lawak baru akan terus diberitahu kepada anda :)

4 ulasan:

 1. hee ,, best tgk gmbaa2 at sini :DD

  BalasPadam
 2. @Eikyen
  terima kasih...selalu2 la singgah ye :)

  BalasPadam
 3. asal gigi kambing tu lagi lawa dari gigi aku..argh.. :)

  BalasPadam

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala