Selasa, 28 Jun 2011

Kolam Renang Terdalam Dunia



Kurang pasti pula saya mengapa kolam renang sedalam ini dibina. Rasanya mungkin untuk tujuan berlatih menyelam rasanya? Saya juga kurang pasti lokasi atau di negara mana kolam ini dibina. Tapi yang pasti bukan di Malaysia. Hee...

Beranikah anda untuk mandi atau menyelam di kolam ini? Kalau tanya pada saya, saya macam kurang berani. Hahaha...

Dah dah, jom kita layan gambar-gambar kolam ini i bawah. Seperti biasa, klik pada 'baca sampai habis untuk melihat keseluruhan artikel ini :)























Sekiranya anda tidak mahu terlepas sebarang perkongsian lawak dari blog berdekah, sila isikan email anda pada bahagian atas kanan blog ini. Segala lawak-lawak baru akan terus diberitahu kepada anda :)

7 ulasan:

  1. ni dah mcm kolam selam... bukan kolam renang dah ni.. haha

    BalasPadam
  2. boleh lemas gini.. kalu ada mamat2 yg lemas, sila call rain utk CPR haha

    BalasPadam
  3. giler takut. especially lubang kat tengah2 tu.

    BalasPadam
  4. dalam giler!klu jatuh dlm ni jwbnye xde ape2 da la..

    BalasPadam
  5. sape2 yg tkt nk blaja menyelam kt laut, ley blaja kt cni

    BalasPadam
  6. perh...tempat menyelam dalam bangunan...kat mana yerk

    BalasPadam
  7. Kadang-kadang biasanya latihan melakukan tugas di Angkasa Lepas juga memerlukan kolam renang kerana kolam renang saja dpt meniru keadaan tanpa graviti. Selain latihan untuk scuba.

    Lihat juga : http://www.ibnukhusairy.com/2012/09/10/ayrton-senna-pemandu-legenda-f1/

    Lawat juga blog saya www.bela-rakyat.com

    BalasPadam

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala