Jumaat, 1 Julai 2011

Alahai Mak Bapak


Pernah tak anda berjumpa dengan ibu bapa yang menjaga anak kecilnya dengan begitu sambil lewa? kita tengok mak bapak ni jaga anak dia macam senang ya amat.

Ha, di bawah ni ada beberapa keping lagi gambar yang menunjukan ibu bapa yang rock! habis dalam dalam menjaga anak kecil mereka.

Anda pun jaga anak macam ni juga ke? Rock betul la anda nih! :)


Nak save minyak kereta ke?

Kecik2 dah diajar mengenali air kencing setan

Siapa tarik siapa ni?

Pandai2 jaga diri engkau la budak!

Kalau ada orang tak kenal tegur, TEMBAK TERUS!!!

Senang2 lepas jela dia biar tinggal sekali dalam tu

Sampai destinasi kompom biru dah budak ni

Sangat kreatif!

-

-

-

Dan yang paling kreatif ialah...

-

-

-

-

-

-

-

-



Guna kaki pun boley!!!


Sekiranya anda tidak mahu terlepas sebarang perkongsian lawak dari blog berdekah, sila isikan email anda pada bahagian atas kanan blog ini. Segala lawak-lawak baru akan terus diberitahu kepada anda :)

4 ulasan:

  1. huhu..ape lah..ganas sgt ni..lau nampak kat azie..azie pegi layang kaki da ni!! ishh

    BalasPadam
  2. kah3.... aku baru bercadang nak buat mcm pic no 2 tu.. kah3....

    BalasPadam
  3. kreatif yg tak inovatif daaa...

    BalasPadam

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala