Selasa, 12 Julai 2011

Kuasa Ajaib Si Harry Potter! Sangat Hebat!


 Bahagian kedua sambungan Harry Potter and the deathly hallows part yang juga siri terakhir bagi keseluruhan cerita Harry Potter akan mula ditayangkan di Malaysia tidak lama lagi.

Sebagai seorang peminat siri ini, saya memang menanti-nantikan sambungan ini. Tapi akan sedih kerana ini yang terakhir. Lepas ni dah tak boleh nak tengok Emma Watson (kipas susah mati Emma nih). Sedih la!

Ok, ok berbalik kepada tajuk diatas, pelakon lelaki utama yang memegang watak sebagai Harry Potter ini sebenarnya memang memilki kebolehan luar biasa. Dalam erti kata lain dia memang memiliki magik! Whoaa, hebatkan.

Saya juga kurang pasti sejak bila dia memiliki kuasa hebat ini, samada semenjak berlakon sebagai Harry Potter atau baru-baru ini diperolehi kuasa itu.

Apa, tak percaya? Ok mari kita lihat gambar ketika dia sedang menggunakan kuasa ajaibnya ini. Perkara hebat ini berjaya dirakam oleh kamera tau -

-

-

-

-

-

-

-

Dia memiliki kuasa ajaib untuk melihat seluar dalam Emma Watson!
Arghh, jeles betul saya dengan dia!!!


6 ulasan:

  1. hahahaha. kalau la BIG BOSS ada kt situ tye tu. B-)

    BalasPadam
  2. hahahha jahat betul lahhh! :D

    BalasPadam
  3. haha..xsen0noh tol la harry nie..

    BalasPadam
  4. xcayer la pkwe ai buat cenggitu..teknik foto tu (bakup pakwe)
    kah kah kah

    BalasPadam
  5. geng.. lu dah try ke geng.... wakakakak....

    BalasPadam

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala