Sabtu, 8 Oktober 2011

Cara Mudah Mengajar ABC Kepada Budak-Budak Zaman Sekarang

Rasanya beginilah cara paling sesuai mengajar budak-budak mengenali A B C untuk zaman sekarang ni. Nak buat macam mana, dah memang anak-anak kita sekarang semakin advance dalam hal-hal begini.
hehehe

Boleh la cuba apply untuk anak-anak anda supaya mereka lebih cepat terdedah kepada teknologi.. Huhuhu

- cariGold

1 ulasan:

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala