Rabu, 3 Oktober 2012

Hanya Kerana Status Di FB | Wanita Bunuh Teman Lelaki!

Hati-hati nak update status di Facebook lagi-lagi jika status yang di update itu ada kaitan dengan seseorang yang anda dikenali.


Di San Juan seorang wanita berumur 27 tahun di Puerto Rico disyaki membunuh teman lelakinya selepas tidak berpuas hati dengan status kekasihnya di Facebook.

Menurut polis, Wilinilia Sanchez Falcon dipercayai menikam Jesus Rivera Algarin, 25, hingga mati di bandar Comerio, kelmarin.

Hasil siasatan awal polis mendapati Sanchez berang selepas mangsa menghantar mesej di akaun Facebook miliknya yang didakwa sengaja untuk mencetuskan provokasi .

- AP

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Cerita Menarik

PEMBERITAHUAN

Segala paparan di dalam blog ini bukanlah hak terpelihara penulis. Sebaliknya semua bahan-bahan ini hasil carian penulis dari blog-blog lain. Sekiranya penulis terambil sebarang gambar atau hak cipta terpelihara sesiapa, sila beritahu kepaa penulis untuk dibuang dari blog ini.

About Me

Foto saya
suka melihat orang lain ketawa berdekah-dekah apabila kita berjaya membuat sesuatu yang mencuit hati. kalau tak gelak, senyum pun ok la... senyum, xperlu kata apa2...lalala